NOTD: China Glaze Secret Peri-Winkle

Jeg elsker denne neglelakken! Fargen er mellomblå, men det er en blåfarge som jeg ikke klarer å beskrive. Håper at bildene kan gi et inntrykk av hvordan fargen ser ut. Det første bildet er uten blitz, i dagslys, og det andre er med blitz.
Beklager at det første bildet er så dårlig kvalitet.
Personlig synes jeg at dette er en god neglelakk, som jeg nok kommer til å bruke mye. Den har en konsistens som gjøre det enklere å få et fint resultat, i forhold til mange andre neglelakker jeg har prøvd. På bildene har jeg brukt 2 lag med lakk.

Denne neglelakken kjøpte jeg på ebay, jeg tror den kostet rundt 7 dollar, som er utrolig billig i mine øyne :) Jeg kjøpte også mange flere neglelakker i den samme bestillingen, og en pakke med slike displaying wheels: (aner ikke hva det heter på norsk)
Disse kom i en pakke på 10 stk, noe som er veldig greit. De kan brukes til å vise frem farger, øve seg på både når det gjelder å ta på neglelakk, og negledesign (f.eks Konad). De kostet så og si ingenting, 6 dollar betalte jeg for disse på ebay. Jeg har brukt mine til å vise frem fargene, og det er veldig hjelpsomt når jeg en dag har lyst på lilla neglelakk, men ikke vet helt hvilken lilla jeg vil ha ;)
Jeg kommer til å poste et innlegg med bilder av mine som jeg har lakket med alle neglelakkene mine, så dere kan få se swatches på de også. Det er også bedre bilder på Secret Peri-winkle der, om noen er interessert i det.

Én kommentar

Stine Marie - blogg om neglelakk

20.aug.2010 kl.15:47

Nydelig farge :)

Smart med sånn hjul. Har tenkt å bestille meg det selv.

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits