NYX Powder Blush i fargen Peach


NYX Powder Blush til høyre og Sigma F40, som jeg bruker til å påføre den med.

Dette er en blush, eller rouge, fra NYX. NYX er et merke som såvidt jeg vet, ikke selges i butikker her i Norge. Det er veldig billig, og med dette merket er det slik som med mange billigmerker; noe er av god kvalitet og annet av dårlig. Jeg har ikke testet så veldig mye av NYX, så jeg kan ikke si om produktet jeg skriver om er bra i forhold til andre ting, eller ikke. Men jeg kan gi min personlige mening om det og si hvordan det fungerer for meg.

Blushen har en ganske tørr konsistens, og drysser ganske mye, så det er viktig å banke overflødig produkt av kosten før påføring. Jeg kjøpte denne og en NYX Cream Blush på samme tid, og når jeg sjekket ingrediensene i den sistnevnte, så jeg at det stod mineralolje som ingrediens nr. 1. Mineralolje er en ingrediens mange reagerer på, inkludert meg selv. Heldigvis inneholder ikke denne blushen det! Jeg vet ikke om denne inneholder noen andre utrygge ingresienser, men jeg har ikke reagert negativ på den, så jeg vil tro at den er trygg. :) Hvis noen vil sjekke ingredienslisten, finnes den her.

Pakningen på dette produktet fungerer fint, jeg synes at det er ganske søtt. Det er i svart plast, og den har samme design som NYX Single Eyeshadows, bare at den er større. Jeg trodde faktisk at denne skulle være større når jeg bestilte den, derfor tok jeg bildet overfor, som viser størrelsen på den i forhold til en Sigma-kost. Selv om den var mindre enn jeg trodde, tror at den kommer til å vare lenge.

Fargen er ved første øyekast lys rosa, og grunnen til at swatches-bildene ser så forskjellige ut er fordi fargen ser annerledes ut i ulike lys. Den har en rosa-fersken aktig farge og den er matt, som betyr at den ikke inneholder shimmer eller glitter.
Her er swatches:







Jeg prøvde først å swatche den på armen, men innså at det var så og si umulig siden fargen nesten matchet huden min, så det ble fingeren ;)

Jeg er veldig fornøyd med denne blushen, og jeg kommer til å skaffe meg flere farger med tiden. Et minus er at den drysser, men et stort pluss for at den er så billig, og for at den virker til å vare lenge. Det er en fin hverdagsblush, spesielt til personer med lys hud, ettersom den er ganske lys.

NYX Powder Blush kan fås på Cherryculture.com for 5 dollar. Den finnes i 25 forskjellinger farger, trykk her for å se dem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits