Stila Eyeshadow Trio i fargen Mandarin Mist(bildet er hentet fra google)


Denne øyenskyggetrioen fra Stila kom ut i 2007 i en limited editon-kolleksjon. Jeg kjøpte min for noen måneder siden, og jeg liker den veldig godt! Det er en av mine favorittøyenskygger, spesielt til å ha med i sminkepungen siden den inneholder tre farger. Jeg bruker alle tre for å lage en enkel og rask look.
Jeg har fått testet den ut endel, og her er min mening om den.


Jeg bruker jeg nesten hver dag til en ganske nøytral makeup. Den inneholder tre farger; Silky vanilla (hvit/sølv), Chocolate brown (brun/bronse) og Peachy orange (rosa/fersken). Alle fargene er skimrende, og øyenskyggene inneholder små glitterkorn (som du kan se på bildene lenger ned i innlegget). Som sagt så bruker jeg denne til hverdagsmakeup, så når den er påført virker den kun skimrende, og ikke glitrende. Dette er et fantastisk produkt i mine øyne, og en av grunnene er fordi det er så lett å bruke. For det første så er det tre farger i ett, og for det andre er det perfekte farger til en enkel øyemakeup; rosa til øyelokket, brun til globallinjen og hvit som highlighter. Det er bare en av utallige måter en kan bruke fargene. Alle tre fargene er varme farger, som navnet tilsier :)


Øyenskyggene drysser ikke mye, noe som er et pluss. Den rosa og den brune er unike farger, hvertfall blandt mine øyenskygger. Pakningen er grei, den er i sølv. Produktet inneholder 5g øyenskygge. Da jeg mottak denne i posten, ble jeg forelsket i esken dens! Den kom i en søt, rosa og sølv eske, med vakre blomster på :)

Her er bilder og swatches:


Jeg kjøpte min på allcosmeticswholesale, men jeg så at de ikke hadde den inne akkurat nå. Det er en nettside som får inn nye varer veldig ofte, så om du er interessert i å gjøre et sminkekupp så er det smart å følge med litt der :)
Prisen husker jeg ikke, men tipper det var rundt 100kr.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits