EOTD: Feelin' blue


Jeg pleier nesten aldri å bruke blå øyenskygge, men i dag fikk jeg lyst til å eksprimentere litt.
Så dagens øyemakeup ser slik ut:

Slik gjør du det:

1. Påfør en primer over hele lokket og opp til brynet. Jeg har brukt Urban Decay Primer Potion Sin (UDPP).


2. Deretter påfører du en base over UDPP, dette for å jevne ut fargen og gjøre at fargene på øyenskyggene kommer bedre frem. Ta gjerne litt under øyet også. Jeg brukte MAC Paintpot i Painterly.


3. Ta en knall blå øyenskygge, jeg bruker en fra coastal scents 88 palette, og påfør den hele lokket.


4. Finn en mørkeblå farge, jeg bruker den blå fargen i MAC Mineralize Eyeshadow i Interview, og legg denne i globallinjen. Hvor langt inn mot øyekroken du vil dra den, er opp til deg. Jeg har dratt den inn ca 3/4 av øyet.


5. Ta en blå eyeliner (eller øyenskygge om du vil) og legg den under nedre vippelinje. Legg den kun på 3/4 av vippelinjen, og ikke helt inn til øyekroken. Jeg bruker en dobbel blå eyeliner fra Coastal scents, med to forskjellige blåfarger.


6. Tid for highlighter! Ta en lys eller hvit skygge (jeg har brukt en fra CS 88 palette), legg den i øyekroken og under øyenbrynet. Her er et bilde av de to fargene jeg har brukt fra 88 palletten: (blå på lokket, og hvit til highlighter)


Trykk på bildet for å se det større7. Dette trinnet er valgfritt, siden det var mest bare eksprimitering fra min side :) Jeg tok MAC Mineralize Eyeshadow i Interview igjen, denne gangen brukte jeg gull fargen med glitter:


Bildet er fra google.

Jeg påfører fargen i globallinjen, og litt opp mot brynet. Denne fargen er lite pigmentert, så det er ikke en sterk gullfarge. Påført ser den nesten kun ut som glitter, spesielt over mørke farger. Så denne brukte jeg for å få en fin glitter-effekt.


8. Ta en eyeliner og påfør på våtkanten nede. Jeg har brukt den samme som i trinn 5, men den andre enden, en lysere blå/turkis farge. Svart eller hvit eyeliner funker også veldig fint for denne looken.


9. Ta på mascara og du er ferdig :) Jeg har brukt MAC Plush Lash mascara i svart.Her er bilde av produktene jeg har brukt:Coastal Scents 88 Palette, MAC Mineralize Eyeshadow "Interview", Coastal scents Eye/shadow Pencil, Sigma E40, Sigma E30, Sigma E70, Sigma E55, MAC 217, MAC Plush Lash, MAC Paintpot "Painterly" og Urban Decay Primer Potion "Sin" (depotted)


Jeg tok også noen flere bilder:


Det siste bildet er gjort skarpere i PSP9 (bilderedigeringsprogram), for å få glitteret og fargene til å komme bedre frem, siden kameraet mitt ikke klarte å fange det opp skikkelig.

Håper dere likte looken, og kom gjerne med forslag til andre looker dere vil se :)


Stikkord:

2 kommentarer

Malin;) - Makeup & Hair

21.aug.2010 kl.22:35

Nydelig sminket:) <3

Fikk du til google oversetteren og søkebaren?=)

AnotherMakeupBlog

21.aug.2010 kl.23:10

Malin: Tusen takk :)

Ja, fikk til oversetteren og fant ut av html greiene (tror jeg) ;P

Prøvde å sette inn søkebaren også, men den ble så svæær:P Takk for hjelpen;)

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits