EOTD: Soft Pink


I dag fikk jeg lyst til å bruke rosa, så det ble en rosa look.


Det første bildet er med blitz, og det siste uten:Ikke akkurat den beste kvaliteten på bildene. Av en eller annen merkelig grunn virker det umulig å få tatt bra bilder av rosa sminke... :P

Jeg har først brukt Urban Decay Primer Potion i Sin som primer, og NYX Jumbo Eye Pencil i Milk som base på blokket. Den er helt hvit, og gjør at rosa fargene blir sterkere (synes ikke på bildene uheldigvis). Øyenskyggene er jeg brukte er tre Single Eyeshadows fra NYX:


Burgundy Pearl, Hot Pink og Princess Pink:

Jeg la Burgundy Pearl i en trekant i ytre øyekrok, og blendet fargen innover. La litt under nedre vippelinje, omtrent 3/4 av øyet. Etterpå la jeg Hot Pink fra midten av øyelokket og inn til indre øyekrok. Princess Pink ble lagt rett over globallinjen og opp mot brynet, for å blende ut skarpe kanter, og for å highlighte brynsbenet. Påførte den også i indre øyekrok, for å lysne opp området litt.

Det neste jeg gjorde var å legge eyeliner i en tynn strek langs øvre vippekant, som blir tjukkere mot slutten og vinger litt ut. Jeg brukte geleyeliner, MAC Fluidline i Blacktrack, og en liten, spiss eyelinerkost til påføring.
Til slutt tok jeg på mascara, Lancôme Hypnose i svart var den jeg brukte.

Det vil nok variere hvor detaljert jeg skriver disse EOTD-innleggene, og hvor mange bilder jeg legger ut av produkter osv. Det kommer an på hvor god tid jeg har og hvor mye jeg gidder ;)


Stikkord:

Én kommentar

Iselin Pettersen

22.aug.2010 kl.20:38

Jeg sliter også skikkelig med å få fram rosa sminke på bilder :o Virker nesten umulig.. Også har jeg så lyst å prøve skygger fra NYX, de ser så fine ut :)

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits