Eksperimentering med Konad-plater


Jeg kjøpte et Konad Nail Art kit for en tid tilbake, men har ikke fått tid til å prøve det ut skikkelig før nå. Har prøvd 2-3 ganger før, men endte bare opp med dårlige resultat (halve mønstre o.l). Denne gangen gikk det mye lettere.


Slik ble det:Første bildet er med blitz, andre uten.


Før jeg kjøpte Konad-kitet, så jeg en how-to video på hvordan en gjør det på Konads hjemmeside. Syntes det så veldig vanskelig ut, men da damen i videoen fortalte at hennes døtre på 7 og 11 (eller noe sånn) drev på med det og at det var enklere enn det så ut, tenkte jeg at det skal vel jeg også klare med litt øving :) Noe jeg tror alle kan, fordi det er virkelig ikke så tricky som det ser ut.

Fargen jeg har som base er China Glaze Secret Peri-Winkle. Bildet under viser produktene jeg har brukt, men jeg glemte å ta med topplakken jeg brukte (en fra merket Jessica). Topplakk er et must når over konad-mønstre, siden det gjør at lakken varer lenger og det beskytter mønsterne om du dunker borti noe med neglene.Øverste rad: China Glaze Secret Peri-Winkle, Konad scraper, Konad stamp, hvit Konad-spesialneglelakk, Jessica Custom Nail Colour Windsor Castle, OPI Black Onyx.
Konad-platene: M2, M56, M79, M3.


Hva synes du? Har du prøvd Konad Nail Art? :)


Stikkord:

4 kommentarer

eplebit

23.aug.2010 kl.16:14

Sv: Usj ja, hatet den ;) prøv virkelig den fra Lóccitane. Les gjerne min omtale av den i kategori : Hanne har testet /omtaler :)

Silje Renèe

23.aug.2010 kl.19:11

Har aldri prøvd det, men hørt mye om det! Har veldig lyst til å prøve det en gang :)

Emma Cecilie ♥

24.aug.2010 kl.16:11

jeg har konad :D

Frøken Friken (Linda)

26.aug.2010 kl.22:51

Ikke prøvd enda;) men det har stått på ønskelista i en evighet;)

Ble veldig fint på deg;)

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits