Produkter fra Babor

Babor er et merke jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Det selges og brukes i mange hudpleiesalonger og spa, men kan også bestilles på nettet.

Disse produktene skal jeg teste ut:


Babor Hy-Oil og Babor Phytoactive Base (fra Cleansing-serien)

Hy-Oil Cleanser er olje som skal være dyprensende for huden, og den skal brukes etterfølgt av Phytoactive, som også er en olje. Hy-Oil kan brukes av alle hydtyper, mens det finnes flere forskjellige typer av Phytoactive, spesielt tilpasset ulike hudtyper. En påfører Hy-Oil først og Phytobase over den, så fukter en hendene og masserer inn oljene, for så og skylle av med vann. Jeg har disse i små prøver på 10ml, men de virker ganske drøye i bruk begge to. Som du kan se på bildene ovenfor, så har jeg fått prøvd disse litt. Må bare si at de lukter herlig! Blomsteraktig :)


Jeg var også så heldig at jeg fikk disse av min mor:


Øverst: Babor ScenTao Shampoo, Babor ScenTao Conditoner x2
Nederst:
Babor ScenTao Shower gel x2, Babor ScenTao Body Moisterurizer

Disse har jeg ikke prøvd enda, men gleder meg til gjøre det :) De inneholder 20ml hver. Jeg visste ikke at Babor lagde shampo, så det skal bli spennende å teste den siden jeg ikke har noe favorittshampo for tiden og er på jakt etter en ny.


Det siste: (og eneste fullsize produkt)
Babor Mild Peeling (også fra Cleansing-serien)

Dette er en mild skrubb, som jeg bruker i dusjen. Denne skal, i tillegg til å eksfoliere, tilføre huden fuktighet. Jeg bruker MD Formulations Face and Body scrub til vanlig, og pleier å bli veldig "stram i maska" etter bruk. Dette skjer ikke når jeg har brukt Babor sin, og det er supert! :) Omtale kommer når jeg har fått testet den over litt lengre tid. Alle disse Babor-produktene har en lukt av blomster, som jeg liker veldig godt. Føles litt luksus, og det er bra ;)

Noen som har erfaringer med dette merket?


Stikkord:

Én kommentar

chai

23.aug.2010 kl.22:17

SV: Tusen takk (:

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits