MAC Coral Polyp lipstickMin favoritt leppestift :) Denne er fra MACs Dame Edna kolleksjon som kom ut i 2008. Etuiet er ikke som de vanlige svarte til MAC, men lilla som du ser på bildet. Jeg synes det er kjempesøtt, og den er også praktisk med tanke på at den er lett å finne blant andre MAC leppestifter i sminkeskuffen ;) MAC har forskjellige finisher på sine leppestifter, og Coral Polyp er "amplified". Det vil si at den er godt pigmentert, har en kremete konsistens og inneholder ikke glitter.
Fargen er ganske vanskelig å beskrive, den er korall-rød på en måte. Swatchene nedfor viser fargen bedre:

 
På hånden


På leppene


Leppestiften føles behagelig på leppene, og den tørker ikke ut leppene som mange andre leppestifter har en tendens til å gjøre. Den holder i flere timer også. Jeg har aldri likt leppestift egentlig, ikke men flere fra MAC liker jeg godt. Jeg liker det at den ikke er for mørk, kan brukes til hverdags uten at det ser ut som en har knallrød leppestift på ;) Den er også utrolig drøy i bruk, siden det er så lite som skal til hver gang.

Prisen er 155kr i norske MAC butikker, men den kan også kjøpes internett. Jeg kjøpte min på allcosmeticswholesale for 20 dollar :)
Stikkord:

Én kommentar

MakeupChat - Mona

24.aug.2010 kl.21:09

Fin farge! Forstår godt at du liker den! :)

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits