Nettbutikker

Jeg kjøper nesten alt av sminke, hudpleie og lignende på internett, og det er av flere grunner: Du kan spare masse penger, du finner merker som ikke selges i Norge, og det er bedre utvalg enn i vanlige (norske) butikker.

Det er en ting som er viktig å huske når du bestiller ting fra utlandet, og det er at du må betale moms på pakker som inneholder varer for mer enn 200 norske kroner. Det er ikke alltid det skjer, siden posten ikke kan sjekke absolutt alle pakker. Men har du uflaks og pakken din blir sjekket, må du betale 25% av pakkens verdi når du henter den på posten. Dette kan bli ganske dyrt hvis en bestiller mye, så det er ofte lurt å holde seg under grensen. Men, det finnes mange nettbutikker som er villige til å skrive ned verdien på pakken din til under 200 kr :) Noen nettbutikker betaler deg til og med tilbake momskostnader :) Husk at denne 200kr-grensen kun gjelder ved bestilling fra utenlandske nettbutikker, og ikke norske. Til gjengjeld er ofte prisene i norske nettbutikker høyere enn utenlandske.


Her er en liste over nettbutikker jeg anbefaler, og en liten beskrivelse av hver.


FeelUnique
Dette var den første nettbutikken jeg handlet sminke fra, og også den er jeg er mest fornøyd med! FeelUnique har masse bra merker innen hudpleie, sminke og hårpleie. Jeg har handlet mye fra Decleor, MD Formulations, Goldwell og Burt's Bees der :) De shipper gratis til hele verden, og tilbakebetaler deg momskostadene dine hvis du tar bilde/scanner kvitteringen du får på posten :D


Strawberrynet
Fører merker som MD Formulations, Clinique, Stila og mange flere. De har gratis shipping til hele verden, og tilbakebetaler også moms :) Her inne kan en ofte gjøre kupp, siden de ofte var produkter til nedsatt pris, og måneds-kampanjer hver måned med opptil 50%-rabatt på forskjellige hudpleie produkter. Hver måned har de en ny kategori, f.eks. Fuktighetskremer, Anti-age osv.


Allcosmeticswholesale
Fra denne nettbutikken har jeg nok handlet over halvparten av sminkesamlingen min :) De selger mye MAC, Stila, Bobbi Brown og mange flere merker. De skifter ut varer daglig, så om du ser etter et spesielt produkt så er det smart å sjekke der av og til. Dette er favorittstedet mitt for å kjøpe MAC sminke :)


HQHair
En av mine favoritter og som jeg har handlet mye fra, siden de har bra utvalg i mange forskjellige produkter. Der inne finner du merker som Decleor, MD Formulations, Too Faced, OPI og mange flere.


BeautyBay
Her finner du et godt utvalg i forskjellige produkter. De fører merker som Bare Escentuals, Illamasqua, Urban Decay, OPI og Ole Henriksen.


CherryCulture
Selger billig sminke. Har handlet alt jeg har av NYX herfra. De har veldig ofte salg, med 25% på hele butikken :)


PrettySkin4Less
Har merker som MD Formulations, Bare Escentuals. gloMinerals, Dermologica og flere.


BeautyBridge
Har utrolig mange merker, blandt annet MD Formulations, Babor, Too Faced og L'Occitane.


BrigettesBoutique
Har MAC, Nars, Stila, Urban Decay og mer :) Skifter ofte ut varer, samme prinsipp som Allcosmeticswholesale. Kjempebra utvalg på sminke, både billig og dyrt.


Sigma
Selger utrolig gode, og billige sminkekoster. Nesten alle kostene jeg bruker har jeg kjøpt herfra :) Anbefales virkelig! De har også litt sminke.


CheapSmells
Her kan du handle billig parfyme, sminke, hudpleie og mye mer. Mine favorittmerker her er BeneFit, Decleor, Stila og Urban Decay.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits