Kostevask

Å vaske sminkekostene dine er utrolig viktig, det fjerner bakterier og produkt som har festet seg i kostene. Rene koster gir et bedre resultat, og er bedre for huden din:)


I dag har jeg vasket mine koster:

Bretter håndkledet slik at kostene kan ligge med hårene "i luften" :)


Shampoen jeg bruker er en fra I.D. Bare Minerals, som ser slik ut:
Er veldig fornøyd med den :) Men alle milde shampoer fungerer fint. Noen bruker også Zalo, mens andre sier at man absolutt ikke skal bruke Zalo. Jeg har ikke prøvd det selv, så aner ikke hva som er sant.


Når du skyller kostene dine under vann er det viktig å holde de med busten (hårene) nedover, slik at en ikke får noe vann i festet mellom håndtaket i tre og metallen som holder busten. Hvis en får vann der over lengre tid, kan kostene løsne eller begynne og ruste, og det vil man jo ikke :) Tar man vare på kostene sine, har man de i mange år.


Hold kosten slik, så vannet treffer hårene.


Etter du har vasket en kost, husk å klem ut vannet fra den og form den til slik du vil at den skal tørke. Jeg vasker ansiktskoster og koster jeg bruker til kremprodukter ca 2 ganger i uken, og koster til øyne 1 gang i uken. Tar alltid kostevasken om kvelden, slik at de er tørre morgenen etter :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits