MAC Fix + - hva jeg bruker den til

MAC Fix + er et multitasking-produkt jeg ikke ante at jeg trengte, men nå ikke kan leve uten ;) Makeupartisten på MAC som jeg kjøpte den av fortalte at den egentlig var en fuktspray for ansikt, men den kan også brukes til mye mer, som f.eks. settingspray for makeup, ved påføring av pudderfoundation og fuktspray til hår. Under kan dere lese mer om hva jeg bruker min Fix + til, og hvorfor :)


"Sette" sminken
Jeg bruker den hver dag etter at jeg har sminket meg som en settingspray, som gjør at sminken sitter lenger. Jeg pleier enten å bare holde deg et lite stykke fra ansiktet og spraye, eller spraye på en stor kost og påføre. Foretrekker den siste metoden siden sprayen blir mer fordelt over hele ansiktet da.

Fjerne pudderfinishen
Etter påføring av pudder sprayer jeg denne over for å ta vekk den pudrete finishen en ofte får etter påføring av pudderprodukter i ansiktet. Det gjør at sminken ser mer naturlig ut også :)

Ved påføring av pudderfoundation
Når jeg bruker pudderfoundation, både løst og presset, sprayer jeg kosten jeg har påført pudder på med Fix + og påfører i ansiktet. Det gjør påføringen enklere, og jevnere :)

Fuktspray for ansikt
Den er god når du føler deg litt tørr eller "stram i maska", og den inneholder vitaminer og andre ting som er bra for huden :)

For å gjøre øyeskygge til våtliner
Jeg bruker ofte å ta øyenskygge på en liten eyelinerkost og så spraye den med Fix + for å lage flytende eyeliner. Det er utrolig praktisk, for om du har noen øyenskygger, så har du plutselig en del flere farger å velge i blandt eyelinere :D Den sitter bra på også, men det er alltid et pluss med primer under. Før brukte jeg linsevæske til å blande øyenskygger med og det fungerte veldig fint, men foretrekker denne fremfor det :)

Påføring av øyenskygge
Samme metode som overfor, bare spray på en kost etter at du har dyppet den i øyenskygge for å få en mer intens farge.

Blende sminken
Hvis du får skjolder eller flekker i foundationen, kan du spraye denne over ansiktet og du kan da blende ut med fingrene, kost eller svamp alt ettersom hva du foretrekker.

Fuktspray for hår
Den kan sprayes i håret når som helst for å gi det fuktighet og gjøre at det blir mykt :) Jeg har pleier å gjøre dette før jeg styler håret, for jeg har veldig glatt hår og føler at denne gjør det enklere.


Jeg pleier også av og til sette den i kjøleskapet over natta, og spraye ansiktet når jeg står opp om morgenen. Deilig og forfriskende :) Det er utrolig mange flere ting en kan bruke den til, og det er bare å prøve seg frem :) MAC Fix + er et fantastisk produkt som jeg garantert vil kjøpe igjen!

Det kan kjøpes der MAC selges i Norge for 150 kr, på ebay og sikkert andre steder på nettet :)Stikkord:

Én kommentar

Renate - MakeupbyRenate

07.sep.2010 kl.23:31

Denne har jeg faktisk enda ikke prøvd, men skal kjøpe den og bruke den sammen med pigmentene mine tenkte jeg :)

Skriv en ny kommentar

AnotherMakeupBlog

AnotherMakeupBlog

19, Stavanger

Er 19 år, og interesserer meg for sminke og alt som har med det å gjøre :)

Kategorier

Arkiv

hits