Basic sminkekoster

I dette innlegget skriver jeg om de sminkekostene jeg mener er nødvendige, og som kan være en veiledning til folk som er nye i sminkeverden og lurer på hvilke koster de skal investere i først.  De jeg ramser opp øverst på listene anser jeg som de viktigste, men husk; dette er min mening og ikke en fasit :)

Mine favorittkoster er Sigma sine, siden de er billige og i utrolig god kvalitet. På Sigmabeauty.com kan en bygge et eget koste-kit, og det er utrolig praktisk. Jeg deler dette innlegget i to deler, koster til ansikt og koster til øyne.

 

Ansiktskoster

1. Sigma Flat Top Synthetic Kabuki - F80 16$

Min favorittkost! Denne bruker jeg til flytende foundation, pudderfoundation og kremblush. Kosten har god motstand, og hårene er tette, noe som gjør at den er perfekt til å blende med. Denne + pudderfoundation = veldig god dekkevne :)2. Sigma Large Angled Contour - F40 14$

Kjempegod kost til å legge blush, contour og highlight med.

 

3. Sigma Buffer - F45 19$

Sigma's kabukikost. God til å påføre pudderfoundation med, og til å blende ut f.eks. blush med. Den har litt mer motstand enn andre kabukikoster jeg har prøvd.


 

4. Sigma Large Powder - F30 $16

Pudderkost med passe motstand i. Jeg bruker denne mest til å påføre finishing powder, men også til solpudder. Hvis du ikke ser meningen i å ha en egen kost til dette, så fungerer også Buffer-kosten greit til dette :)


Øyekoster

1. Sigma Tapered Blending - E35 9$

Fantastisk kost som kan brukes til mange formål. For eksempel å legge skygge over hele lokket, i globallinjen, highlight og ikke minst til blending. En virkelig must-have kost i mine øyne :) Veldig lik MAC 217.
2. Sigma Eye Shading - E55 9$

Super til å "pakke" på øyenskygge på lokket med. Den er veldig tett i busten så den tar opp mye farge.

 

3. Sigma Pencil - E30 9$

Liten kost til presis påføring av skygger i globallinjen, eller andre steder. Også bra til å blende ut eyeliner.
4. Sigma Short Shader - E20 9$

Denne bruker jeg til å påføre skygger under øyet. Eller hvis jeg skal lage en skarp "V" i ytterkanten av øyet. Kan også brukes til veldig presis legging av skygge i globallinjen.

 

 

Alle Sigma's koster er supermyke og føles gode mot huden. Anbefales virkelig. Det er smart å invistere i gode sminkekoster, det gir et bedre resultat og om du tar vare på kostene dine så har du dem i mange år :)

Alle bildene er fra Sigmabeauty.Stikkord:

3 kommentarer

MakeupChat - Mona

14.sep.2010 kl.00:55

Jeg har så lyst å prøve sigma sine koster!! :D

Line S

14.sep.2010 kl.14:57

Liker også kostene til sigma og har mange av de samme favorittene som deg.

Liker også godt duofiber kostene, den store til solpudder og den lille til blush.

Retractable kabukien de har er nydelig myk og super å ha med seg på reise!

Anbefales!!
Jeg tror jeg eier alle untatt to av dem! Supre børster syns jeg!:D <3

Skriv en ny kommentar

hits