NYX Rouge Creme Blush i Natural og Boho Chick

 

Dette altså kremblusher fra merket NYX, og jeg har to stykker, i fargene Natural og Boho Chick. Kremblusher gjør at det ser ut som om fargen kommer innfra, og du får en frisk glød i kinnene. De kan fint påføres med fingrene, men jeg pleier å bruke Sigma F80, som er en syntetisk kabuki-børste med flat topp :) For best resultat bør en påføre kremblush etter flytende foundation, da blir den mye lettere å blende, enn om en legger den oppå f.eks pudderfoundation.

 


Boho Chick, Natural

Natural er en lyserosa/lysebrun-aktig farge som ser veldig naturlig ut på kinnene, mens Boho Chick er mer blekrosa. Begge to inneholder bittelitt shimmer, men dette er ikke noe en legger merke til med mindre en studerer dem veldig nøye i godt lys. De er godt pigmenterte så en trenger bare en liten mengde hver gang, og så er de veldig kremete, som vil si at de er greie å blende. Disse er supre som en base for pudderblush (eller alene), men med pudderblush over får du et langvarig resultat. Jeg anbefaler å bruke et pudder over for å sette den, spesielt om en bruker den alene. Om en har tørr hud så er dette kanskje ikke nødvendig, men har du fet/blandingshud som meg, er det lurt.

 
De kan også brukes på leppene! Jeg prøvde dette for første gang nå nettopp selv, etter å ha lest det i andre reviewer. Derfor kan jeg ikke si noe om holdbarhet, men anbefaler hvertfall å bruke en lipbalm eller lignende under, siden disse kan føles ganske tørre på leppene.

En ting som er dumt med disse, er at de har mineralolje som ingrediens nr. 1. Så om du er en av de som reagerer på mineralolje bør du styre unna disse. Jeg tok en sjanse og prøvde, og har ikke merket noe negativ effekt enda heldigvis.

 

Jeg elsker NYX, og disse skuffer ikke! De er også billige, du får dem til 6$ stk på cherryculture, og det finnes 12 forskjellige farger å velge mellom. Tviler på at jeg kommer til å bruke opp disse med det første, siden de er utrolig drøye i bruk, men det er ikke umulig at jeg kjøper flere ;)

 

Stikkord:

2 kommentarer

Sv; Aww tusen takk søte deg! :D <3

Malin;) - Makeup & Hair

19.sep.2010 kl.19:48

Eg elsker kremblusher, muligens eg får ta å kjøpe å prøve NYX sine også da:D

Skriv en ny kommentar

hits