Mini-haul: NYX!

Jeg tenkte å lage en ny innleggsserie på bloggen, som jeg kaller for Mini-haul. I hvert innlegg legger jeg ut bilder og swatches av alle produkter jeg eier fra ett merke, og jeg begynner med NYX. Disse postene kommer til å inneholde en del bilder, så du er advart ;)

 

Først et bilde av de NYX-produktene jeg har:

 

Deretter nærbilder og swatches :)

Kosten er en blushkost fra NYX som jeg kjøpte for en stund siden. Med tanke på at NYX er et billigmerke, så er logisk nok dette ikke akkurat en kost i toppkvalitet. Den er grei nok, men litt røff mot huden synes jeg.

 

Øverst: NYX Powder Blush "Pinched". Nederst: NYX Powder Blush "Peach"



NYX eyelinerkost (denne liker jeg!), NYX Liquid Eye Liner "black", NYX Eye/eyebrow Pencil "purple", NYX Jumbo Eyeshadow Pencils x8

Fra venstre: Pots and pans, Hot pink, Milk, Rock mountain green, Lavendel, Purple, Electric blue, Black bean




NYX Mega Shine Lipgloss "Smokey look", NYX Round Lipgloss "Peach", NYX Black Label Lipstick "Dusty rose", NYX Round Lipstick i Georgia, Paris og Harmonica. Disse produktene lukter/smaker godt :-D Som surt godteri. (Ikke Round Lipsticks, de lukter ikke noe spesielt)


Mega Shine Lipglossen er virkelig ikke så oransje som den ser ut her, på leppene (mine hvertfall) blir den en rosa/fersken farget nude :)

Hva synes dere om innleggsserien? Noen ønsker til andre merker dere vil se swatches på? :)

(Sminkesamlingen min er ikke stor, så det er ikke alle merker jeg har like mye av, logisk nok)

 

 

Stikkord:

4 kommentarer

Birgit

21.sep.2010 kl.07:32

kjempe bra swatch. nå fikk jeg ett bedre innblikk på hvordan Jumbo Eyeshadow Pencils jeg skal bestille :)

kristinefargerik

21.sep.2010 kl.19:14

Oi så utrolig mye du har! Selv har jeg aldri prøvd noe fra NYX :o

Åshild

21.sep.2010 kl.23:12

oi, du har ganske mye fra nyx ja :) har bare fire ting, to palletter, og to jumbos :) ser at jeg burde skaffe meg litt mer, det virker som det merket har mye bra :)

Monica

07.nov.2010 kl.13:05

Så mye fint du har fra NYX. Jeg elsker selv merket, og har faktisk noe av det samme som du har. :) Liker måten å presentere det du har av sminke på, nesten så jeg må låne ideen din ;)

Skriv en ny kommentar

hits