Julegaveønske, shopping og litt forskjellig

I dag satt jeg å tenkte på hva jeg skulle ønske meg til jul av typen, og har funnet en ting jeg ønsker meg hvertfall! Dette:

Too Faced Glamour To Go Fairy Edition kit

Innpakningen er jo bare skjønn, og fargene ser kjempefine ut. Jeg har ikke prøvd noe fra Too Faced før, så det blir spennende. Palettet kan kjøpes her.

Jeg venter også på Shadow Insurance fra samme merke i posten :) Det var på grunn av at min Urban Decay Primer Potion ble ødelagt (det knakk av en greie på den dumme flaska... og det gjorde at jeg ikke kunne lukke den) at jeg trengte ny øyeskyggeprimer. Måtte depotte UDPP'en for å unngå at den skulle tørke ut, og den havnet i en slik boks i plast fra Coastal Scents' hjemmesider. Tok ut sifteret (hva er det på norsk? :P) bare sånn hvis noen lurte ;) Det viste seg så at boksen ikke var lufttett, så produktet tørket ut :/ Hvis jeg skal kjøpe den igjen, skal jeg hvertfall gå for store størrelse av den, siden den kommer i en mye mer brukervenlig tube :)

Urban Decay Primer Potion pro size

 

Over til noe annet; Jeg hadde sååå lysst på flere ting fra MACs Venomous Villains kolleksjon, men lommeboka var skrapet og tankene var egentlig helt andre steder, så jeg fikk ikke kjøpt en eneste ting :( Trist, hehe. Får følge med på ACW om noe dukker opp der etter hvert, eller på ebay kanskje. Apropos Ebay; i dag bestilte jeg to nye Konad Image Plates :)

M36 og M57.

 

Jeg var innom H&M her en dag, og fant en neglelakk jeg likte. Fargen er grønnblå, og den heter Moody Model. Jeg har den på neglene nå, og eksperimenterte litt med å ha på Essie Matte About You topcat over og deretter Jessica Brilliance High Gloss Topcoat. Når bildet er tatt har jeg hatt på neglelakken i 3 dager :)

 


Avslutter med bilder av en look jeg gjorde en dag:

 

Stikkord:

Én kommentar

Monica

11.nov.2010 kl.16:20

Nydelig blålook. Selv er jeg litt redd for å bruke blå øyenskygge, men det kan jo være så knallfint! ;) Den paletten er nydelig, hadde ikke gjort meg noe å fått den heller ;)

Skriv en ny kommentar

hits